Villa Bonalba!

De Villa is gelegen in Bonalba.

Bonalba is een urbanisatie even buiten Mutxamel/El Campello gelegen. Bonalba ligt ongeveer 15 km. ten noorden van Alicante. U heeft alles wat u maar nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Uw vakantiewoning staat direct aan de 18-holes golfbaan van Bonalba golf op een afgesloten park met het Clubhuis&Spa op 100 mtr., u kunt daar ook tennissen en er is een openlucht en overdekt zwemparadijs met sauna en fitness op loopafstand. Verder op loopafstand een klein winkelcentrum met meerdere barretjes, 2 restaurants en winkeltjes voor de kleine boodschappen en s'morgens een warm stokbroodje.

Ook kunt prachtige tochtjes maken naar het achterland bijvoorbeeld Jijona 10 min. en Torremanzanas circa 30 min. Alcoy gelegen hoog in de bergen is een echte stad uw bezoek waard.
Het Prachtige zandstrand van San Juan met heerlijke golven en Pittoreske dorpjes El Campello met zijn leuke boulevard, tapas en gezellige Strand op 5 min rijden, de parkeerplaatsen zijn daar gratis.
Wereldstad Alicante met zijn leuke haven,wandelboulevard,casino en gezellige binnenstad met mooie winkels ,gastronomie,terrasjes en tapastentjes ligt op 15 min rijden en Benidorm alom bekend met zijn waterpark " aqua landia" en pretparken terra mittica etc.en uitgaan Benidorm Palace op 25 km.

El Campello

El Campello is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 55,27 km². In 2007 telde El Campello 25.055 inwoners.

De gemeente El Campello grenst aan de volgende gemeentes in de provincie Alicante, San Juan, Muchamiel, Busot, Aguas de Busot, Orcheta en Villajoyosa. El Campello is onderdeel van het stedelijk gebied van Alicante.

Oorspronkelijk waren landbouw en visserij de belangrijkste bronnen van inkomsten voor de gemeente, maar tegenwoordig zijn het toerisme en de bouwsector de belangrijkste economische activiteiten van het dorp.

De kustlijn van de gemeente is 23 km lang. Het strand Playa de Muchavista dat een voortzetting is van het bekende Playa de San Juan van Alicante is het grootste en bekendste strand van El Campello.

ALICANTE

Alicante wordt gezien als de hoofdstad van de Costa Blanca, met haar lange zandstranden zoals Postiguet, La Albufera en El Saladar. Vanuit de haven kunt u een boottochtje maken naar het eiland Tabarca of inschepen voor een zeiltocht. In Alicante is genoeg te zien op cultureel gebied, zoals de Santa Maria kerk, het Santa Faz klooster, het San Fernando kasteel of het provinciaal archeologisch museum. In de omgeving vindt u ook diverse natuurparken, waaronder het Canalejas park, met zijn reusachtige ficussen. En… in een straal van ca. 50 km rond Alicante ligt een scala aan prachtige golfbanen!!

Streek info

Wist u dat de Costa Blanca gezien wordt als één van de meest gezonde verblijfplaatsen op aarde? Het hele jaar door zijn de temperaturen hier aangenaam: 's winters gemiddeld 20 graden en 's zomers niet te warm met ca. 30 graden Celsius. Daarbij schijnt de zon meer dan 300 dagen per jaar en is de luchtvochtigheid zeer laag. Ook de aanwezigheid van zoutmeren en brede stroken dennenbos draagt bij aan deze gezonde omgeving. Zware industrie en drukke snelwegen treft u hier niet aan.

Een korte en goedkope vliegafstand, prachtige zandstranden, het fantastische bergland, indrukwekkende vegetatie, pittoreske dorpjes, enkele wereldsteden, de gastronomie, talrijke musea, kerken en paleizen, en meer dan 12 subtropische golfbanen van wereldklasse! Zie hier nog enkele redenen om u meer dan welkom te voelen aan de Costa Blanca. U vliegt op Alicante dat op prima afstand ligt van de vele golfbanen hier aan de Costa Blanca.

Eerste-Rang